Menyang kontèn

Setatsiyun Shirakawaguchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shirakawaguchi

白川口駅
Setatsiyun Shirakawaguchi ing September 2007
LokasiSakanohigashi, Shirakawa-cho, Kamo-gun, Gifu-ken 509-1106
Jepang
Koordinat35°34′46″N 137°11′06″E / 35.5795°N 137.1851°E / 35.5795; 137.1851Koordhinat: 35°34′46″N 137°11′06″E / 35.5795°N 137.1851°E / 35.5795; 137.1851
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal53.1 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron pulo + 1 peron samping
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf
Sejarah
Dibuka28 Dhesember 1918
Penumpang
FY2016186 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Shirakawaguchi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Shirakawaguchi
Setatsiyun Shirakawaguchi
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Shirakawaguchi (白川口駅 Shirakawaguchi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Shirakawa, Distrik Kamo, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Setatsiyun Shirakawaguchi dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 53.1 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. 岐阜県統計書(平成28年) [Gifu Prefecture Statistics (Fiscal 2016)] (PDF) . Japan: Gifu Prefecture. 2017. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 26 October 2017. Dibukak ing 11 October 2017.