Provinsi Nuoro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Propinsi Nuoro ing Italia

Propinsi Nuoro minangka salah siji propinsi ing Italia. Propinsi iki jembaré 3.934 km² cacahing padunung 164.260 jiwa (2001) lan kapadhetan 42 jiwa/km². Propinsi iki kutha krajané ing kutha Nuoro. Propinsi iki dumadi saka 52 komunitas. Propinsi iki dumunung ing region Sardinia. Kutha Nuoro minangka kutha kang paling gedhé ing propinsi iki.

Komunitas wigati[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Nuoro

Stemma della Regione Sardegna Italia | Provinsi ing region Sardinia Bandiera della Regione Sardegna
Cagliari | Carbonia-Iglesias | Medio Campidano | Nuoro | Ogliastra | Olbia-Tempio | Oristano | Sassari


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Nuoro&oldid=1024541"