Pratélaning kabupatèn lan kutha ing Papua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki pratélan Kabupatèn lan/utawa kutha ing Papua

No. Kabupatèn/Kutha Kutha krajan
1 Kabupatèn Asmat Agats
2 Kabupatèn Biak Numfor Biak
3 Kabupatèn Boven Digoel Tanah Merah
4 Kabupatèn Deiyai Tigi
5 Kabupatèn Dogiyai Kigamani
6 Kabupatèn Intan Jaya Sugapa
7 Kabupatèn Jayapura Sentani
8 Kabupatèn Jayawijaya Wamena
9 Kabupatèn Keerom Waris
10 Kabupatèn Kapuloan Yapen Serui
11 Kabupatèn Lanny Jaya Tiom
12 Kabupatèn Mamberamo Raya Burmeso
13 Kabupatèn Mamberamo Tengah Kobakma
14 Kabupatèn Mappi Kepi
15 Kabupatèn Merauke Merauke
16 Kabupatèn Mimika Timika
17 Kabupatèn Nabire Nabire
18 Kabupatèn Nduga Kenyam
19 Kabupatèn Paniai Enarotali
20 Kabupatèn Pegunungan Bintang Oksibil
21 Kabupatèn Puncak Ilaga
22 Kabupatèn Puncak Jaya Kotamulia
23 Kabupatèn Sarmi Sarmi
24 Kabupatèn Supiori Sorendiweri
25 Kabupatèn Tolikara Karubaga
26 Kabupatèn Waropen Botawa
27 Kabupatèn Yahukimo Sumohai
28 Kabupatèn Yalimo Elelim
29 Kutha Jayapura -


Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia