Karubaga, Tolikara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karubaga, Tolikara
Nagara Indonésia

Karubaga iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Tolikara Propinsi Papua.

Kabupatèn Tolikara