Karubaga, Tolikara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karubaga, Tolikara
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tolikara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Karubaga iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Tolikara Propinsi Papua.

Kabupatèn Tolikara