Merauke, Merauke

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
{{{jeneng}}}
Dhistrik
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Papua
Jembar ---

[[Kategori:dhistrik ing Merauke {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Distrik Merauke iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Merauke propinsi Papua.

Kabupatèn Merauke

Kabupatèn Merauke, Papua

Distrik: Eligobel | Jagebob | Kimaam | Kurik | Merauke | Muting | Okaba | Semangga | Sota | Tanah Miring | Ulilin

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Merauke,_Merauke&oldid=1032926"