Semangga, Merauke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Semangga, Merauke
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.01.05 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Merauke {{{nama dati2}}}]]

Distrik Semangga iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Merauke provinsi Papua.

Kabupatèn Merauke

Kabupatèn Merauke, Papua

Lambang Kabupatèn Merauke

Distrik: Eligobel | Jagebob | Kimaam | Kurik | Merauke | Muting | Okaba | Semangga | Sota | Tanah Miring | Ulilin

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia