Kabupatèn Yalimo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Yalimo
Lambang Kabupatèn Yalimo
Lambang Kabupatèn Yalimo
Motto: ""
Dina Dadi: ...
Kutha krajan:
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

km²
Kecamatan
 - Cacahe:

Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/-
+/- jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama:
Basa:

Kabupatèn Yalimo iku kabupatèn ing Propinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 4 Januari 2008 miturut Undhang-undhang nomer 4 taun 2008. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

Lintang kidul lan Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Yalimo katata jroning dhistrik, ya iku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Propinsi Papua