Nabire, Nabire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nabire, Nabire
Nagara Indonésia
PropinsiPapua

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:dhistrik ing Nabire {{{nama dati2}}}]]

Nabire iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Nabire Propinsi Papua.