Wanggar, Nabire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wanggar, Nabire
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.04.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nabire {{{nama dati2}}}]]

Wanggar iku dhistrik ing Kabupaten Nabire Propinsi Papua.