Makimi, Nabire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Makimi, Nabire
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nabire {{{nama dati2}}}]]

Makimi iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Nabire Propinsi Papua.