Teluk Kimi, Nabire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teluk Kimi, Nabire
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nabire {{{nama dati2}}}]]

Lempongan Kimi iku dhistrik ing Kabupaten Nabire Propinsi Papua.