Teluk Kimi, Nabire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teluk Kimi, Nabire
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nabire {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lempongan Kimi iku dhistrik ing Kabupaten Nabire Propinsi Papua.

Kabupaten Nabire