Kabupatèn Mamberamo Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Mamberamo Tengah
Lambang Kabupatèn Mamberamo Tengah
Lambang Kabupatèn Mamberamo Tengah
Sesanti: "---"
Dina Dadi: ...
Kutha krajan:
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

km²
Kacamatan
 -Cacahe:

Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/----
+/----jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama:
Basa:

Kabupatèn Mamberamo Tengah iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 4 Januari 2008 miturut Undhang-undhang nomer 3 taun 2008. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Mamberamo tengah katata sajeroning distrik, ya iku:

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Mamberamo Tengah

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia