Menyang kontèn

Mulya Jadi, Pangkalan Banteng, Kotawaringin Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mulya Jadi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènKotawaringin Kulon
KacamatanPangkalan Banteng
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Mulya Jadi iku désa ing Kacamatan Pangkalan Banteng, Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pangkalan Banteng, Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Kalimantan Tengah


Désa : Amin Jaya | Arga Mulya | Karang Mulya | Kebun Agung | Marga Mulya | Mulya Jadi | Natai Kerbau | Pangkalan Banteng | Sido Mulyo | Simpang Berambai | Sungai Hijau