Menyang kontèn

Arut Kidul, Kotawaringin Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arut Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènKotawaringin Kulon
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.01.02 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] Arut Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 2.400 km2 lan okèhé sing ndunungi 89.607 jiwa. Kutha krajan kabupatèn uga ana ing kacamatan iki.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Arut Lor lan Kabupatèn Lamandau
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kumai lan Sagara Jawa
ing sisih kulon karo: Kacamatan Kotawaringin Lama, Kabupatèn Sukamara lan Kabupatèn Lamandau
ing sisih wétan karo: Kacamatan Pangkalan Banteng, Pangkalan Lada lan Kumai

Désa lan kalurahan [3][4][besut | besut sumber]

Désa:

Kalurahan:

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kalimantan Tengah sajeroning angka 2008, tabel 1.3
  2. Profil Arut Kidul ing situs Pemkab Kobar[pranala mati permanèn]
  3. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-02-24. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)
  4. Dhaptar kode désa Kalimantan Tengah

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Arut Kidul, Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Kalimantan Tengah


Désa : Kumpai Batu Atas | Kumpai Batu Bawah | Medang Sari | Natai Baru | Natai Raya | Pasir Panjang | Rangda | Runtu | Sulung Kenambui | Tanjung Putri | Tanjung Terantang | Umpang


Kalurahan : Baru | Madurejo | Mendawai | Mendawai Seberang | Raja | Raja Seberang | Sidorejo