Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12498092 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|jembar = 318,00 km<sup>2</sup>
|penduduk = 21.796 jiwa (2007)<ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 3.1.2</ref>
|jml_desajml_désa = 7 / 1
}}
'''Kecamatan Mentaya Hilir Kidul''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 318,00 &nbsp;km<sup>2</sup> lan okèhé pedunungpadunung 21.796 jiwa. Ibukutha kecamatan ana ing [[Samuda Kota, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan|Samuda Kota]], adohé ibukutha kecamatan saka ibukutha kabupatèn kurang luwih 48 &nbsp;km.<ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.8</ref>
 
 
Kecamatan iki wewatesan :
'''Kalurahan :'''
#[[Basirih Hilir, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan|Basirih Hilir]]
 
 
==Referensi==
==Pranala jaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wilayah ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode desadésa Kalimantan Tengah]
 
{{Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan}}
63.851

besutan

Menu navigasi