Jaya Karet, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jaya Karet
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènKotawaringin Wétan
KacamatanMentaya Hilir Kidul
Jembar29,00 km2[1]
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jaya Karet iku désa ing Kacamatan Mentaya Hilir Kidul, Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kotawaringin Wétan sajeroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.3

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Mentaya Hilir Kidul, Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Kalimantan Tengah


Désa : Basirih Hulu | Jaya Karet | Jaya Kelapa | Sabamban | Samuda Besar | Samuda Kecil | Samuda Kota


Kalurahan : Basirih Hilir