Menyang kontèn

Basirih Hilir, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Basirih Hilir
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènKotawaringin Wétan
KacamatanMentaya Hilir Kidul
Jembar25,00 km2[1]
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Basirih Hilir iku kalurahan ing Kacamatan Mentaya Hilir Kidul, Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kotawaringin Wétan sajeroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.3

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Mentaya Hilir Kidul, Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Kalimantan Tengah


Désa : Basirih Hulu | Jaya Karet | Jaya Kelapa | Sabamban | Samuda Besar | Samuda Kecil | Samuda Kota


Kalurahan : Basirih Hilir