Wektu: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: nso:Nako
c (r2.7.1) (bot Menambah: sn:Nguva)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: nso:Nako)
[[no:Tid]]
[[nov:Tempe]]
[[nso:Nako]]
[[oc:Temps]]
[[pa:ਸਮਾਂ]]
1.043

besutan

Menu navigasi