Wektu Éropa Wétan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: Yuropah → Éropa (5) using AWB
c (→‎top: clean up, replaced: Éropah → Éropa (2) using AWB)
c (→‎top: clean up, replaced: Yuropah → Éropa (5) using AWB)
[[File:Time zones of Europe.svg|270px|thumb|<table style="background-color:inherit;"><tr><td style="background-color:#D7D65C;text-align:center;">kuning</td><td>Wektu YuropahÉropa Wétan ([[UTC+2]]) <br />Wektu Panas YuropahÉropa Wétan ([[UTC+3]])</td></tr></table>]]
'''Wektu YuropahÉropa Wétan''' ([[basa Inggris]]: ''Eastern European Time'', EET) iku jeneng [[zona wektu|laladan wektu]] kang digunakaké digunakaké déning nagara [[Éropa|Yuropah]] lan [[Afrika]] ing [[lor]] lan duwé prabédan wektu +2 [[Wektu Universal Kakoordinasi|UTC]].
 
Nagara kalebu ing laladan wektu, antarané:
* [[Libya]]
 
Banjur nagara lan kacamatan migunakaké ngisor Wektu YuropahÉropa Wétan mung ing mangsa, antarané jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing OgtoberOktober nganti ana ing pungkasan Maret:
* [[Belarus]]
* [[Bulgaria]]
39

besutan

Menu navigasi