Mauricio Isla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mauricio Isla
Mauricio-isla.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mauricio Aníbal Isla Isla[1][2]
Dhuwur 1.76 m (5 ft 9 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Juventus
Angka 33
Karir nom
1998–2007 Universidad Católica
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2012 Udinese 127 (6)
2012– Juventus 0 (0)
Tim nasional
2007– Chili 32 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 June 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 June 2012

Mauricio Isla (lair ing Buin, Chili, 12 Juni 1988; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan profésional sing asalé saka nagara Chile, lan saiki mbéla klub Juventus.

Sadurungé ing Juve, Isla mbéla klub Udinese Calcio.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]