Mauricio Isla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mauricio Isla
Mauricio Isla Fenerbahçe SK 19 Aug 2019 (cropped).jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mauricio Aníbal Isla Isla[1][2]
Dhuwur 1.76 m (5 ft 9 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Juventus
Angka 33
Karir nom
1998–2007 Universidad Católica
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2012 Udinese 127 (6)
2012– Juventus 0 (0)
Tim nasional
2007– Chili 32 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 June 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 June 2012

Mauricio Isla (lair ing Buin, Chili, 12 Juni 1988; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan profésional sing asalé saka nagara Chile, lan saiki mbéla klub Juventus.

Sadurungé ing Juve, Isla mbéla klub Udinese Calcio.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]