Leonardo Bonucci

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Leonardo Bonucci
Leonardo bonucci SPA-ITA Euro 2012.jpg
Informasi Pribadi
Tanggal lair (1987-05-01) 1 Mèi 1987 (umur 31)
Papan lair Viterbo, Italy
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)
Posisi main Centre back
Informasi klub
Klub saiki Juventus
Nomer 19
Karier junior
2004–2005 Viterbese
2005–2007 Internazionale
Karier senior*
Tahun Tim Tampil (Gol)
2006–2009 Internazionale 1 (0)
2007–2009Treviso (loan) 40 (4)
2009Pisa (loan) 18 (1)
2009–2010 Bari 38 (1)
2010– Juventus 34 (1)
Tim nasional
2010– Italy 11 (2)
  • Penampilan dan gol di klub senior hanya dihitung dari liga domestik dan akurat per 22 May 2011.

    ‡ Penampilan dan gol di tim nasional akurat per 29 March 2011

Leonardio Bonucci (lair ing Viterbo, 1 Mèi 1987; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan professional saka Italia. Saiki dhewekè main kanggo klub Serie A Juventus. Dhewekè uga minangka juru main tim nasional bal-balanItalia. Sadurungé main ing Juventus dhewekè gabung karo Inter Milan lan Bari. Dhewekè main minangka bek.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia