Giorgio Chiellini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Giorgio Chiellini (lair ing Pisa, 14 Agustus 1984; umur 32 taun) ya iku pemain bal-balan Italia kang main kanggo klub Serie A Juventus. Dhewekè main minangka bek tengah, ing wiwitaning karier minangka pemain bal-balan, dhewekè minangka bek kiri.

Pranala njaba[besut | besut sumber]