Giorgio Chiellini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Giorgio Chiellini ing launching jersi Tim Nasional Itali

Giorgio Chiellini (lair ing Pisa, 14 Agustus 1984; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan Italia kang main kanggo klub Serie A Juventus. Dhewekè main minangka bèg tengah, ing wiwitaning karier minangka juru main bal-balan, dhewekè minangka bèg kiri.

Pranala njaba[besut | besut sumber]