Giorgio Chiellini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Giorgio Chiellini (lair ing Pisa, 14 Agustus 1984; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan Italia kang main kanggo klub Serie A Juventus. Dhewekè main minangka bèg tengah, ing wiwitaning karier minangka juru main bal-balan, dhewekè minangka bèg kiri.

Pranala njaba[besut | besut sumber]