Sebastian Giovinco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sebastian Giovinco lagi main ing salah siji klub MLS

Sebastian Giovinco (lair ing Turin, Italia, 26 Januari 1987; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan Italia kang main kanggo klub Serie A Juventus. Giovinco main ing posisi gelandhang serang, amarga duwé katrampilan main kang mumpuni.

Amarga awakke kang cendhak lan katrampilan teknise, Giovinco duwé sesebutan atomica formika (semut atom, setelah karakter Hanna-Barbera kabarnya). Dhèwèké saiki dianggep salah sijiné juru main nom Italia paling menjanjikan. Adhike Giuseppe uga gabung karo tim nom Juventus lan ana ing skuat Primavera.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia