Sebastian Giovinco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sebastian Giovinco (Formica Atomica) Juventus.jpg

Sebastian Giovinco (lair ing Turin, Italia, 26 Januari 1987; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan Italia kang main kanggo klub Serie A Juventus. Giovinco main ing posisi gelandhang serang, amarga duwé katrampilan main kang mumpuni.

Amarga awakke kang cendhak lan katrampilan teknise, Giovinco duwé sesebutan atomica formika (semut atom, setelah karakter Hanna-Barbera kabarnya). Dhèwèké saiki dianggep salah sijiné juru main nom Italia paling menjanjikan. Adhike Giuseppe uga gabung karo tim nom Juventus lan ana ing skuat Primavera.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia