Arturo Vidal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arturo Vidal
Chile VS. Australia (13) 2017-6-25 Arturo Vidal.jpg
Vidal main kanggo Chili ing Piala Konfederasi FIFA 2017
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arturo Erasmo Vidal Pardo[1]
Tanggal lair (1987-05-22) 22 Mèi 1987 (umur 33)
Papan lair Santiago, Chili
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Inter Milan
Angka 22
Karir nom
Rodelindo Román
Melipilla
Colo-Colo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2007 Colo-Colo 36 (2)
2007–2011 Bayer Leverkusen 117 (15)
2011–2015 Juventus 124 (35)
2015–2018 Bayern Munich 79 (14)
2018–2020 Barcelona 66 (11)
2020– Inter Milan 20 (1)
Tim nasional
2006–2007 Chili U-20 14 (8)
2007– Chili 119 (32)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 February 2021.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17 November 2020

Arturo Erasmo Vidal Pardo (lair ing Santiago, 22 Mèi 1987; umur 33 taun) iku juru main bal-balan saka Chili sing main ing klub Juventus FC. Arturo bisa main ing pérangan mburi lan ing lapangan tengah.

Cithakan:Skuad PD2010 Chili


  1. "Acta del Partido celebrado el 12 de mayo de 2019, en Barcelona" [Minutes of the Match held on 12 May 2019, in Barcelona] (ing basa Spanyol). Royal Spanish Football Federation. Dibukak ing 13 June 2019.
  2. "Arturo Vidal". FC Barcelona.