Arturo Vidal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arturo Vidal
Chile VS. Australia (13) (cropped).jpg
Vidal main kanggo Chili ing Piala Konfederasi FIFA 2017
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arturo Erasmo Vidal Pardo[1]
Tanggal lair (1987-05-22) 22 Mèi 1987 (umur 34)
Papan lair Santiago, Chili
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Inter Milan
Angka 22
Karir nom
Rodelindo Román
Melipilla
Colo-Colo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2007 Colo-Colo 36 (2)
2007–2011 Bayer Leverkusen 117 (15)
2011–2015 Juventus 124 (35)
2015–2018 Bayern Munich 79 (14)
2018–2020 Barcelona 66 (11)
2020– Inter Milan 20 (1)
Tim nasional
2006–2007 Chili U-20 14 (8)
2007– Chili 119 (32)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 February 2021.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17 November 2020

Arturo Erasmo Vidal Pardo (lair ing Santiago, 22 Mèi 1987; umur 34 taun) iku juru main bal-balan saka Chili sing main ing klub Juventus FC. Arturo bisa main ing pérangan mburi lan ing lapangan tengah.

Cithakan:Skuad PD2010 Chili


  1. "Acta del Partido celebrado el 12 de mayo de 2019, en Barcelona" [Minutes of the Match held on 12 May 2019, in Barcelona] (ing basa Spanyol). Royal Spanish Football Federation. Dibukak ing 13 June 2019.
  2. "Arturo Vidal". FC Barcelona.