Arturo Vidal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arturo Vidal
Arturo Vidal Footballteam of Chile - Spain vs. Chile, 10th September 2013 (cropped).jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arturo Erasmo Vidal Pardo
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Pemain belakang / Pemain tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Bayer Leverkusen
Angka 23
Karir nom

Melipilla
Colo-Colo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2007
2007–
Colo-Colo
Bayer Leverkusen
56 (5)
84 (5)
Tim nasional
2007– Chili 27 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 Mèi 2010.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 25 Juni 2010

Arturo Erasmo Vidal Pardo (lair ing Santiago, 22 Mèi 1987; umur 32 taun) iku juru main bal-balan saka Chili sing main ing klub Juventus FC. Arturo bisa main ing pérangan mburi lan ing lapangan tengah.

Cithakan:Skuad PD2010 Chili