Menyang kontèn

Karangwotan, Pucakwangi, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangwotan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanPucakwangi
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karangwotan iku désa ing Kacamatan Pucakwangi, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]