Menyang kontèn

Karangreja, Pucakwangi, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangrejo
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanPucakwangi
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karangrejo iku désa ing Kacamatan Pucakwangi, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]