Karang Anyar, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang Anyar
Désa
Karang Anyar kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Karang Anyar
Karang Anyar
Karang Anyar kapernah ing Jawa Wétan
Karang Anyar
Karang Anyar
Karang Anyar kapernah ing Indonésia
Karang Anyar
Karang Anyar
Koordhinat: 7°10′10″S 112°53′23″E / 7.16941°S 112.88965°E / -7.16941; 112.88965Koordhinat: 7°10′10″S 112°53′23″E / 7.16941°S 112.88965°E / -7.16941; 112.88965
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2007

Karang Anyar iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)