Menyang kontèn

Paoran, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Paoran
Désa
Paoran kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Paoran
Paoran
Paoran kapernah ing Jawa Wétan
Paoran
Paoran
Paoran kapernah ing Indonesia
Paoran
Paoran
Koordhinat: 7°08′11″S 112°53′27″E / 7.13646°S 112.89073°E / -7.13646; 112.89073Koordhinat: 7°08′11″S 112°53′27″E / 7.13646°S 112.89073°E / -7.13646; 112.89073
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2010

Paoran iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.