Duwek Buter, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Duwek Buter
Désa
Duwek Buter kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Duwek Buter
Duwek Buter
Duwek Buter kapernah ing Jawa Wétan
Duwek Buter
Duwek Buter
Duwek Buter kapernah ing Indonésia
Duwek Buter
Duwek Buter
Koordhinat: 7°09′04″S 112°54′28″E / 7.15113°S 112.90783°E / -7.15113; 112.90783Koordhinat: 7°09′04″S 112°54′28″E / 7.15113°S 112.90783°E / -7.15113; 112.90783
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2016

Duwek Buter iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)