Menyang kontèn

Somor Koneng, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Somor Koneng
Désa
Somor Koneng kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Somor Koneng
Somor Koneng
Somor Koneng kapernah ing Jawa Wétan
Somor Koneng
Somor Koneng
Somor Koneng kapernah ing Indonesia
Somor Koneng
Somor Koneng
Koordhinat: 7°07′41″S 112°52′59″E / 7.12802°S 112.8831°E / -7.12802; 112.8831Koordhinat: 7°07′41″S 112°52′59″E / 7.12802°S 112.8831°E / -7.12802; 112.8831
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2009

Somor Koneng iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.