Ketetang, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ketetang
Désa
Ketetang kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Ketetang
Ketetang
Ketetang kapernah ing Jawa Wétan
Ketetang
Ketetang
Ketetang kapernah ing Indonésia
Ketetang
Ketetang
Koordhinat: 7°08′33″S 112°50′28″E / 7.14251°S 112.84121°E / -7.14251; 112.84121Koordhinat: 7°08′33″S 112°50′28″E / 7.14251°S 112.84121°E / -7.14251; 112.84121
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2003

Ketetang iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)