Menyang kontèn

Gunung Sereng, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gunung Sereng
Désa
Gunung Sereng kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Gunung Sereng
Gunung Sereng
Gunung Sereng kapernah ing Jawa Wétan
Gunung Sereng
Gunung Sereng
Gunung Sereng kapernah ing Indonesia
Gunung Sereng
Gunung Sereng
Koordhinat: 7°07′32″S 112°54′00″E / 7.12547°S 112.89995°E / -7.12547; 112.89995Koordhinat: 7°07′32″S 112°54′00″E / 7.12547°S 112.89995°E / -7.12547; 112.89995
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2015

Gunung Sereng iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.