Menyang kontèn

Janteh, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Janteh
Désa
Janteh kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Janteh
Janteh
Janteh kapernah ing Jawa Wétan
Janteh
Janteh
Janteh kapernah ing Indonesia
Janteh
Janteh
Koordhinat: 7°08′31″S 112°52′30″E / 7.14202°S 112.87496°E / -7.14202; 112.87496Koordhinat: 7°08′31″S 112°52′30″E / 7.14202°S 112.87496°E / -7.14202; 112.87496
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2008

Janteh iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.