Tebul, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tebul
Désa
Tebul kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Tebul
Tebul
Tebul kapernah ing Jawa Wétan
Tebul
Tebul
Tebul kapernah ing Indonésia
Tebul
Tebul
Koordhinat: 7°09′15″S 112°49′47″E / 7.15412°S 112.82962°E / -7.15412; 112.82962Koordhinat: 7°09′15″S 112°49′47″E / 7.15412°S 112.82962°E / -7.15412; 112.82962
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2006

Tebul iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)