Menyang kontèn

Tebul, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tebul
Désa
Tebul kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Tebul
Tebul
Tebul kapernah ing Jawa Wétan
Tebul
Tebul
Tebul kapernah ing Indonesia
Tebul
Tebul
Koordhinat: 7°09′15″S 112°49′47″E / 7.15412°S 112.82962°E / -7.15412; 112.82962Koordhinat: 7°09′15″S 112°49′47″E / 7.15412°S 112.82962°E / -7.15412; 112.82962
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2006

Tebul iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.