Morombuh, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Morombuh
Désa
Morombuh kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Morombuh
Morombuh
Morombuh kapernah ing Jawa Wétan
Morombuh
Morombuh
Morombuh kapernah ing Indonésia
Morombuh
Morombuh
Koordhinat: 7°07′46″S 112°51′42″E / 7.12937°S 112.86164°E / -7.12937; 112.86164Koordhinat: 7°07′46″S 112°51′42″E / 7.12937°S 112.86164°E / -7.12937; 112.86164
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2005

Morombuh iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)