Pandanan, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandanan
Désa
Pandanan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Pandanan
Pandanan
Pandanan kapernah ing Jawa Wétan
Pandanan
Pandanan
Pandanan kapernah ing Indonésia
Pandanan
Pandanan
Koordhinat: 7°09′29″S 112°53′52″E / 7.15794°S 112.89773°E / -7.15794; 112.89773Koordhinat: 7°09′29″S 112°53′52″E / 7.15794°S 112.89773°E / -7.15794; 112.89773
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2014

Pandanan iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)