Menyang kontèn

Kwanyar Kulon, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kwanyar Kulon
Désa
Kwanyar Kulon kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Kwanyar Kulon
Kwanyar Kulon
Kwanyar Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Kwanyar Kulon
Kwanyar Kulon
Kwanyar Kulon kapernah ing Indonesia
Kwanyar Kulon
Kwanyar Kulon
Koordhinat: 7°09′34″S 112°50′34″E / 7.15955°S 112.84275°E / -7.15955; 112.84275Koordhinat: 7°09′34″S 112°50′34″E / 7.15955°S 112.84275°E / -7.15955; 112.84275
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2002

Kwanyar Kulon iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.