Menyang kontèn

Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kwanyar
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKwanyar
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°08′49″S 112°52′38″E / 7.14694°S 112.87724°E / -7.14694; 112.87724Koordhinat: 7°08′49″S 112°52′38″E / 7.14694°S 112.87724°E / -7.14694; 112.87724
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11

Kwanyar iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.