Blega, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blega
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBlega
Blega kapernah ing Jawa Wétan
Blega
Blega
Blega kapernah ing Indonésia
Blega
Blega
Koordhinat: 7°07′27″S 113°02′56″E / 7.12427°S 113.04891°E / -7.12427; 113.04891Koordhinat: 7°07′27″S 113°02′56″E / 7.12427°S 113.04891°E / -7.12427; 113.04891
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.15

Blega iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)