Kokop, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kokop
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKokop
Kokop kapernah ing Jawa Wétan
Kokop
Kokop
Kokop kapernah ing Indonésia
Kokop
Kokop
Koordhinat: 6°58′51″S 113°03′49″E / 6.98097°S 113.06369°E / -6.98097; 113.06369Koordhinat: 6°58′51″S 113°03′49″E / 6.98097°S 113.06369°E / -6.98097; 113.06369
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.10

Kokop iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)