Menyang kontèn

Bangkalan, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bangkalan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBangkalan
Bangkalan kapernah ing Jawa Wétan
Bangkalan
Bangkalan
Bangkalan kapernah ing Indonesia
Bangkalan
Bangkalan
Koordhinat: 7°02′05″S 112°44′32″E / 7.03467°S 112.74212°E / -7.03467; 112.74212Koordhinat: 7°02′05″S 112°44′32″E / 7.03467°S 112.74212°E / -7.03467; 112.74212
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.01

Bangkalan iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.