Konang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Konang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKonang
Konang kapernah ing Jawa Wétan
Konang
Konang
Konang kapernah ing Indonésia
Konang
Konang
Koordhinat: 7°02′42″S 113°03′24″E / 7.04496°S 113.05672°E / -7.04496; 113.05672Koordhinat: 7°02′42″S 113°03′24″E / 7.04496°S 113.05672°E / -7.04496; 113.05672
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.17

Konang iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)