Menyang kontèn

Sepulu, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sepulu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSepulu
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 6°55′37″S 112°58′06″E / 6.92693°S 112.96845°E / -6.92693; 112.96845Koordhinat: 6°55′37″S 112°58′06″E / 6.92693°S 112.96845°E / -6.92693; 112.96845
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.08

Sepulu iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.