Labang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Labang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLabang
Labang kapernah ing Jawa Wétan
Labang
Labang
Labang kapernah ing Indonésia
Labang
Labang
Koordhinat: 7°08′10″S 112°47′17″E / 7.13615°S 112.78809°E / -7.13615; 112.78809Koordhinat: 7°08′10″S 112°47′17″E / 7.13615°S 112.78809°E / -7.13615; 112.78809
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.12

Labang iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)