Menyang kontèn

Labang, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Labang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLabang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°08′10″S 112°47′17″E / 7.13615°S 112.78809°E / -7.13615; 112.78809Koordhinat: 7°08′10″S 112°47′17″E / 7.13615°S 112.78809°E / -7.13615; 112.78809
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.12

Labang iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.