Menyang kontèn

Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tragah
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTragah
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°06′01″S 112°49′19″E / 7.10025°S 112.82194°E / -7.10025; 112.82194Koordhinat: 7°06′01″S 112°49′19″E / 7.10025°S 112.82194°E / -7.10025; 112.82194
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14

Tragah iku kacamatan ing Kabupatèn Bangkalan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.