Karang Entang, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang Entang
Désa
Karang Entang kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Karang Entang
Karang Entang
Karang Entang kapernah ing Jawa Wétan
Karang Entang
Karang Entang
Karang Entang kapernah ing Indonésia
Karang Entang
Karang Entang
Koordhinat: 7°09′13″S 112°53′18″E / 7.15362°S 112.8883°E / -7.15362; 112.8883Koordhinat: 7°09′13″S 112°53′18″E / 7.15362°S 112.8883°E / -7.15362; 112.8883
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2011

Karang Entang iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)