Karajan Blambangan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Karajan Blambangan iku karajan ing Nuswantara. Persisé papané ana ing Jawa Wétan ing sakiwa-tengené Kabupaten Banyuwangi saiki. Karajan iki misuwur minangka karajan pungkasan Hindu ing Tanah Jawa.