Perang sadulur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Perang Sadulur nuduhake jinis perang sing ora rong negara utawa luwih dadi kampong lawan nanging sawetara fraksi (= sedulur) ana ing entitas politik.

Ing perang sipil Inggris diarani perang sipil sing secara barès ateges "perang sipil" utawa "perang sipil".

Ora asring perang sipil minangka pratandha pambagian entitas politik.