Mengwi, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Badung {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Mengwi iku kecamatan ing Kabupaten Badung Propinsi Bali.

Kabupaten Badung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mengwi,_Badung&oldid=1037233"