Menyang kontèn

Kabiskopan Bergamo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bergamo

Dioecesis Bergomensis
Katedral Bergamo
Lokasi
NagaraItali
Provinsi grejawiMilan
Statistik
Amba4.243 km2 (1.638 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2015)
995,323
930,000 (kira-kira) (96.3%)
Paroki371
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
DidegakéAbad ping 4
KatedralBasilica Cattedrale di S. Alessandro in Colonna
Santo/santa pelindungPaus Yohanes XXIII
Imam sekuler727 (diosesan)
193 (Ordo Relijius)
10 Deakon Permanen
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFrancesco Beschi
Peta
Situs web
diocesi.bergamo.it

Kabiskopan Bergamo (Latin: Dioecesis Bergomensis) yaiku tahta Greja Katulik ing Itali lan menika suffragan saka Kabiskopan Agung Milan.[1][2] Sacara geografis, Bergamo didegake antarane wilayah Republik Venesia, lan wilayah Kadipaten Milan.

Cathetan lan referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of Bergamo" Catholic-Hierarchy.org. David M. Cheney. retrieved March 24, 2016
  2. "Diocese of Bergamo" GCatholic.org. Gabriel Chow. Retrieved March 24, 2016

Pratelan pustaka[besut | besut sumber]

Karya rujukan[besut | besut sumber]

Kajian[besut | besut sumber]